Mer om oss

Denna ismaskinsguide är gjord som en service till dig som är ute efter att köpa ismaskiner eller relaterade produkter inom samma område.

Vi är helt oberoende när det gäller märken och affärer och satsar på att ge bästa möjliga objektiva bedömningar av produkterna vi testar.

Vi är en grupp av personer med olika erfarenheter och kunskap. Tillsammans anser vi oss att ha en utmärkt grund för att göra bra och informativa köpguider.

Så testar vi bästa ismaskinen

När vi börjar våra tester så är första steget att se över marknaden för att se hur utbudet ser ut i dagsläget. Vi studerar sedan användarkommentarer och expertutlåtanden för att sortera ut vilka produkter som kan bli aktuella för att hamna på vår topplista.

Utefter ett antal betygskriterier så rankas produkterna till ett helhetsbetyg som sedan är grunden till vår bäst i test lista. Vi väljer också ut de produkter vi anser vara bäst för en viss typ av kunder såsom billigast, bästa proffsmodell och så vidare.

Så tjänar vi pengar

Ismaskinsguiden är oberoende och kommer så att förbli. Men hur tjänar vi då pengar?

Svaret är att vi finansierar denna tjänst genom så kallad affiliatemarknadsföring.

Det innebär att vi får provision på eventuell försäljning som sker efter att du eller någon annan av besökarna klickat på en länk och därefter köpt en ismaskin hos någon av återförsäljarna.

Du som handlar betalar varken mer eller mindre för din ismaskin. Priset är exakt detsamma som om du hade gått direkt till någon av butikerna. Provisionen är det försäljaren som står för och den tas från deras marknadsföringsbudget. De betalar oss istället för att exempelvis annonsera på nätet eller i dagspressen.

Du kan alltså se det som en win-win-situation. Du får oberoende tips och recensioner från olika test. Sedan får vi en liten ersättning om du bestämmer dig och handlar.

Drift

Driften av sajten sköts av företaget Webpartners Sweden AB.

Gesällvägen 2

294 77 Sölvesborg

kontaktaoss at ismaskinsguiden.se